Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Αλλαγή κόμματος,τα προβλήματα παραμένουν

Καλησπέρα σας...

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των εκτιμήσεων και των πρώτων αποτελεσμάτων και το αποτέλεσμα αυτών είναι η αλλαγή του κόμματος στην εξουσία και η καλλιέργεια μεγάλων προσδοκιών για τη λύση των σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν στη χώρα...

Καλώς ή κακώς πίστωση χρόνου δεν υπάρχει για τη νέα κυβέρνηση που πρέπει άμεσα (πιστεύω εντός 3 μηνών) να παράγει έργο για να στηρίξει την ελληνική οικονομία στο μέσο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης (και εν μέσω αρνητικών προβλέψεων για την ανάπτυξη της χώρας) κυρίως όμως να κάνει πράξη ΟΛΑ όσα είχε πει προεκλογικά...

Η προσωπική μου άποψη είναι πως πλέον έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό η αξιοπιστία των πολιτών απέναντι στα κόμματα (μεγάλα και μικρά) και η διαφθορά σε όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής θα εξακολουθήσει να υπάρχει για καιρό ακόμα.

Επιπλέον, πρέπει ΟΛΟΙ μας να συνειδητοποιήσουμε την υποχρέωση που έχουμε για την προστασία του περιβάλλοντος είτε με την ανακύκλωση είτε με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας!

Πρέπει ν'ασκηθεί πίεση για την δημιουργία περισσότερων κέντρων ανακύκλωσης και για την ένταξη περισσότερων πόλεων στο δίκτυο της ανακύκλωσης (αρχικά με την προμήθεια των κάδων και αργότερα με την ενημέρωση των πολιτών)

Έπειτα, πρέπει επιτέλους να δοθεί βαρύτητα τόσο στην παιδεία όσο και στον πολιτισμό για την ουσιαστική αναβάθμιση και προώθηση της χώρας μας στο εξωτερικό αλλά και τη βελτίωση στην ποιότητα ζωής των κατοίκων στο εσωτερικό.

Στα λόγια ΟΛΟΙ μας έχουμε χορτάσει στις πράξεις όμως όχι. Όλοι όσοι πίστεψαν κ ψήφιζαν την αλλαγή του κόμματος στην εξουσία έχουν και σημαντικές απαιτήσεις πρώτα από τον αρχηγό και μετά από τα υπόλοιπα στελέχη.

Ας κρατήσουν οι πανηγυρισμοί λίγο και ας ξεκινήσει η ουσιαστική δουλειά, αυτό θα είναι για το καλό ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Τέλος, οφείλω να επισημάνω πως προσωπικά για μένα μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η επιλογή προσώπων για το υπουργικό συμβούλιο γιατί σημαντικό ρόλο θα πρέπει να δοθεί στην τεχνογνωσία και την επιθυμία για δουλειά απ'όλους!

Σας χαιρετώ προσωρινά..

ΥΓ.1.Να προσέχετε και ν'αγαπάτε όσους είναι πραγματικά δίπλα σας

ΥΓ.2.Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει γραφτεί την ημέρα των εκλογών αλλά αναρτήθηκε μετά από κάποιο διάστημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: